Γκερντ Μίλερ - Μέσι: Ξεπέρασε τον Γκερντ Μίλερ και «κυνηγά» τον Πελέ ... : Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής.

Γκερντ Μίλερ - Μέσι: Ξεπέρασε τον Γκερντ Μίλερ και «κυνηγά» τον Πελέ ... : Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής.. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής.

Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου.

Ο Λεβαντόφσκι έφτασε τα 21 γκολ και κατέρριψε το ρεκόρ του ...
Ο Λεβαντόφσκι έφτασε τα 21 γκολ και κατέρριψε το ρεκόρ του ... from www.kerkida.net
Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. O γενς τούραου από την dw. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό.

Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο:

Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ.

Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). O γενς τούραου από την dw. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ ...
Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ ... from www.iefimerida.gr
Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν.

Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των. Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει.

Ο Μέσι αποχαιρέτησε τον Γκερντ Μίλερ (photo) - Διεθνή ...
Ο Μέσι αποχαιρέτησε τον Γκερντ Μίλερ (photo) - Διεθνή ... from www.gavros.gr
Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον. Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα.

Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook